Makeyourcable » Lær mere om os, En nyopstartet afdeling under Europaz A/S

 

Da makeyourcable har rødder i Europaz A/S, betyder det også at makeyourcable har masser af erfaring at trække på. Europaz har flere tusinde kabler, der er i brug hver eneste uge. Derved kender makeyourcable alt til hvordan kvalitets kabler skal samles, så de ikke går til under brug.

 

Om os – Hvordan fungere makeyourcable? Hvad er der specielt ved vores kabler og hvorfor anbefaler vi at markere dem, som vi gør? Lær mere om kabel markering og rigtig kvalitets kabler i de nedenstående afsnit omkring vores produkter og valgte metoder samt materialer.

Kvalitets kabel
Kabel Markering - Et stykke papir der viser hvordan vi printer dit logo samt kabel længde

Kabel Markering

Din kabel markering er en essentiel del af at have et genkendeligt kabel, der er helt dit eget. Derfor er det vigtigt at dit mærkat er af den helt rigtige kvalitet. Måden Makeyourcable marker vores kabler på, er i følge standarden for farvekodning af elektroniske komponenter. Her har hver farve har en bestemt værdi, der udgør kablets længde, så det nemt kan ses. Som et eksempel betyder dette:

  • Sort:         0
  • Brun:        1
  • Rød:         2
  • Orange:   3
  • Grøn:       5
Dette betyder at et 1 meter kabel vil være markeret med dit logo, samt en brun kabel markering for 1 meter. Dernæst vil et 15 meter kabel være markeret med dit logo, samt en brun og grøn markering for 15 meter.

Kvalitets kabel

Hos Makeyourcable finder du kun kvalitets kabler lavet med kvalitets komponenter. Makeyourcable ligger stor vægt på de materialer, vi har valgt at benytte til alle kabler vi laver. Vores materialer er nøje udvalgt samt afprøvet, og vi benytter os kun af de aller mest anerkendte komponenter inden for branchen. Der findes i dag et utal af billige kabler på nettet og i anerkendte butikker, hvor der sælges dyre musikinstrumenter, men dine instrumenter samt apparater fortjener bedre.

Kvalitets kabel