Kabel Markering

 

Kabel Markering er en essentiel del af at have et genkendeligt kabel, der er helt dit eget. Derfor er det vigtigt at dit kabel mærkat er af den helt rigtige kvalitet, så markeringen kan holde til den slidtage, det måtte udsættes for. Måden Makeyourcable markere vores kabler på, er ifølge standarden for farvekodning af elektriske komponenter, som gør det nemt at skelne mellem de forskellige længder.

Kabel Markering metoden, der benyttes er præcis den samme som vi i Europaz A/S benytter os af, derved sikre vi at det vi levere, lever op til vores egne krav og kan mindst holde lige så lang tid, som vores egne kabler med mange år på bagen, Læs mere under om os.

Kabel Markering - Et stykke papir der viser hvordan vi printer dit logo samt kabel længde
En kabel med 2 meter markering med logo og længde

Kabel Markeringerne

Kabel Markeringen består i sin simple form af to dele, der bestemt ikke er særlig kompliceret.

  1. Dit logo samt farvekoden der markere kabellængden printet på et stykke papir.
  2. Et stykke krympefleks i god kvalitet

Selvom dette lyder forholdsvis simpelt, udføres dette ofte ukorrekt og resultere derfor i en dårlig kabel markering, der enten ikke kan bruges eller hurtigt går i stykker alt efter slidtage. Derved er det utrolig vigtigt at markeringen laves korrekt og de rigtige materialer benyttes. Læs mere under om os, og lær hvordan vi i Europaz A/S selv benytter os af samme metode.

Krympefleks på Kabel Markeringen

Et af komponenterne i markeringen består af et stykke krympefleks i god kvalitet, for at sikre at det holder i mange år. Et godt stykke krympefleks i den rigtige kvalitet sikre for dit kabel blandt andet;

  1. Krympefleks materialet sprækker ikke ved hård slidtage
  2. Krympefleks forbliver gennemsigtigt, selv ved hård slidtage
  3. Krympefleks beskytter din markering så den forbliver intakt og letlæselig

Selvom valget af krympefleks er forholdsvis simpelt, så monteres det ofte ukorrekt og resultere derfor i en dårlig markering, der ikke kan modstå hård slidtage. Det er derved utrolig vigtigt at monteringen sammen med dit logo laves korrekt. Læs mere under om os, og lær hvordan vi i Europaz A/S selv benytter os af samme metode.

Kabel Markering - Et stykke papir der viser hvordan vi printer dit logo samt kabel længde
Et kabel der er markeret med et logo og farvekodning på 10 meter

Kabel Farvekoderne på Kabel Markeringen

På Kabel Markeringen findes der et længde mærkat, der hver har en bestemt farve, som udgør en helt bestemt værdi. Denne kabel farvekode følger standarden for farvekodning af elektroniske komponenter og viser derved kablets længde, så det nemt kan ses ved brug. Nedenstående ser du farvekoden og den tilhørende værdi brugt til at definere kabels længde:

  1. Sort:         0
  2. Brun:        1
  3. Rød:         2
  4. Orange:   3
  5. Grøn:       5

Som et eksempel på en markering betyder dette at et 1 meter kabel, vil være markeret med dit logo, samt en brun markering for 1 meter. Dernæst vil et 15 meter kabel være markeret med dit logo, samt en brun og grøn markering for 15 meter. På billedet ses et eksempel med et 10 meter kabel markering med farverne Brun og sort. Læs mere under om os, og lær hvordan vi i Europaz A/S selv benytter os af samme kabel markering.

Se nogle af vores seneste produkter nedenfor eller besøg vores Shop (Klik her), for at se alle vore produkter.

Se også, .