Mikrofon kabel – 5 meter med 3 Pol XLR stik
19. oktober 2019
Mikrofon kabel – 15 meter med 3 Pol XLR stik
20. oktober 2019

Mikrofon kabel – 10 meter med 3 Pol XLR stik

kr. 315,00 inkl. moms

På lager

Varenummer (SKU): MIKA10M Kategorier: , ,

Mikrofon kabel – 10 meter med 3 Pol XLR stik bestående af et sort mikrofon kabel i meget høj kvalitet – CONN-X (2 x 0,22 mm2) samlet med professionelle Neutrik stik. Mikrofon kablet har en robust yderkappe, som beskytter de indre ledere mod slidtage. Dog er kablet samtidigt blødt nok til let at håndtere. Mikrofon kabelet tilbyder en lav modstand og høj fleksibilitet på grund af sine fine tætliggende enkeltleder, godt afskærmning med kobbertråd (100%).

For at sikre den bedste forbindelse er mikrofonkablet samlet med sorte Neutrik 3 polet XLR stik i begge ender. Han Neutrik NC3MXX-BAG og Hun Neutrik NC3FXX-BAG, der skaber det helt perfekte mikrofon kabel til dig, der vil have et kvalitets kabel til den rigtige pris.

Alle Mikrofon kabeler er samlet med krympeflex klar til logo og opmærkning hvis du selv ønsker at gøre dette. Hvis du har købt mikrofon kabler og gerne vil have makeyourcable til at sætte logo på – så læs mere om dette under – Om os.

Alle mikrofon kabler bliver efter samling gennemtestet på vores eget værksted, inden de bliver sendt afsted til dig. Derved sikre vi dig den bedste kvalitet og mikrofon kabelet bliver leveret klar til brug.

De tekniske detaljer om Mikrofon kabel – 10 meter med 3 Pol XLR stik:
  • Sort blødt mikrofon kabel med en ydre diameter på 5,80 mm og fantastisk mod almindelig slidtage og super let at håndtere.
  • Afskærmning er af kobber og formet som en spiral med 100% afskærmning imod indstråling, samt en fortinnet kobbertråd som stelforbindelse. (Den sædvanlige afskærmning hos kabler i lavere kvalitet er 85% og kan skabe forstyrrelser i din afvikling)
  • Den røde og transparente leder er omkredset fyldstof fra tekstilaffald for at beskytte og tage imod potentiel slidtage.
  • Den røde og transparente leder bestående af 2 x 0,22 mm2 kobber er beskyttet en XLPE plast belægning for yderligere beskyttelse.
  • Leder modstand 79 Ω/Km
  • Kabelets specifikke kapacitet: leder/leder 75 pF/m
  • Kabelets specifikke kapacitet: leder/afskærmning 160 pF/m
  • Maks nominel spænding: 49 V
  • Temperatur ved brug: -15/+70°C
Vægt 0,650 kg
Størrelse 25 × 25 × 3 cm